Over ons

Over Dellafaille

Opgericht in 1938 door Frans Dellafaille (°1908), staat bakkerij Dellafaille nu reeds tachtig jaar lang voor kwaliteit en originaliteit.

Producten van hoogwaardige kwaliteit samen met nieuwigheden en de klassieke specialiteiten garanderen dat u als klant elke dag opnieuw verwend wordt. De bakkerij werd origineel opgericht in de Verbertstraat in Schoten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog verhuisde ze naar de Villerslei, ook te Schoten. Dat gebouw werd gebombardeerd en terug opnieuw opgetrokken.

In 1967 werd het bedrijf overgenomen door de zoon, Jozef Dellafaille (°1943) en groeide het uit tot de bloeiende zaak, die ze tot op heden nog steeds is. Jozef Dellafaille gaf in 1993 de fakkel door aan zijn oudste zoon, Jan Dellafaille (°1968), die nog steeds zaakvoerder is van de bakkerij te Schoten.

Op 17 maart 2010 opende Jan Dellafaille ook een nieuwe zaak op het Antwerpse Zuid, op de hoek van de Vlaamse Kaai & de Museumstraat, waar u dezelfde service en dezelfde specialiteiten worden aangeboden zoals in Schoten.

Anders dan in Schoten is hier ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een kleine koffiebar. Vele klanten starten hier de dag met een koffietje, een croissant en de krant. Shopmanager Vanessa Roggeman volgt deze zaak hier mee op.

De slogan ‘komt voor de bakker’ is wat wij proberen te realiseren, iedereen tevreden stellen met de glimlach!